Vrijwilligers

Er zijn verschillende vrijwilligers actief binnen onze school. Zo hebben we een tuinman die iedere dinsdag de peutertuin bijhoudt en actief is met onze eigen composthoop. Het groene schoolplein wordt wekelijks bijgehouden door een gepensioneerde leerkracht. Op de kleuterafdeling heeft iedere kleuterjuf inmiddels een vrijwillige klassen assistent. Onze receptie wordt ondersteund door een vrijwilligster die o.a. kopieerwerk en allerhande klusjes in en om de school verzorgt.

Vacature: vrijwillige klassenassistent kleuterafdeling (m/v)

Bent u in de ochtenden beschikbaar en heeft u (professionele) ervaring in het begeleiden van jonge kinderen? Wellicht heeft u belangstelling voor de vrijwillige positie van klassenassistent bij een kleuterjuf op De Vrije School Den Haag. Wij verwelkomen graag mensen die zich dienstbaar opstellen t.o.v. de kleuterleerkracht, affiniteit hebben met antroposofische pedagogiek en een integere houding aannemen.

De Vrije School Den Haag heeft een ervaren team kleuterjuffen die werken in 6 kleuterklassen met elk ongeveer 27 kinderen. Heeft u tijd en belangstelling en bent u bereid een Verklaring Omtrent Gedrag af te geven? Neemt u dan contact op voor nadere oriëntatie / afspraak.

Dagen / dagdelen: 08.20 – 12.45 uur

Dag                 Dagdeel
Maandag        Ochtend
Dinsdag          Ochtend
Woensdag      Ochtend
Donderdag     Ochtend
Vrijdag            Ochtend

Benodigde vaardigheden: Aanpakken/doen, Creatief, Samenwerken, Verzorgen Minimaal opleidingsniveau: MAVO, VMBO, LBO, Basisonderwijs.

Interesse? Mail: basisschool@devrijeschooldenhaag.nl.