Onderwijsondersteunend Personeel

 
 
 

Niels Schieman

Niels Schieman

Schoolleider

Na twee studies (Bosbouw en Internationale bedrijfskunde) heb ik jaren les gegeven in het hoger onderwijs. Later ben ik steeds meer in het management werk terecht gekomen. Vanuit mijn eigen vrijeschool achtergrond (Eindhoven) wilde ik graag professioneel bijdragen aan het vormgeven van dit mooie onderwijs en heb ik in 2012 de overstap gemaakt. Eerst op interim basis als schoolleider van de Zeister Vrije School en sinds augustus 2013 hier.

Therèse Jobse

Therèse Jobse

Office Manager en Kwaliteitsmanager

Ik ben sinds januari 2012 werkzaam als office manager op De Vrije School Den Haag. Naast ondersteunende werkzaamheden die ik verricht voor Niels, schoolleider, en voor alle overige collega’s, houd ik me o.a. bezig met het kwaliteitsmanagement systeem, ben ik projectleider IKC en Groene Schoolplein, organiseer ik mede met een aantal ouders de BAZAR. Verder coördineer ik het aannamebeleid van kleuters. Ik werk op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Mijn geboorte stad is Middelburg, in het mooie Zeeland. Als Zeeuws meisje heb ik een hele omweg gemaakt door Nederland, om vervolgens via Noordwijk, Amsterdam, Groningen, Zwolle en Almelo te belanden in Den Haag.

Ralph van den Heuvel

Ralph van den Heuvel

Congiërge

Ik ben nu ruim 10 jaar conciërge op De Vrijeschool Den Haag. Dit doe ik met veel plezier. Toen ik een jaar in dienst was heb ik de applicatiecursus gedaan. Een cursus om als reguliere leraar of ondersteunend personeel kennis te maken met de vrijeschoolpedagogie. Ik heb zelf geen Vrije School opleiding genoten en ik wilde daarom graag weten waarom wij hier bepaalde dingen deden. Voordat ik hier op school kwam werken ben ik werkzaam geweest bij Dräger. Ik ben opgeleid als timmerman en heb ook jaren lang in de bouw gewerkt.

Marc Kemper

Marc Kemper

Hovenier

Tekst volgt

Caroline Mast

Caroline Mast

Intern Begeleider onderbouw
Rodette van Dunné

Rodette van Dunné

Internbegeleider kleuters en 1ste klas
Joyce Emons

Joyce Emons

Individuele leerlingbegeleiding, Taalspecialistonderbouw en coach

Ik werk sinds 2010 hier op school. Eerst als invalleerkracht en kort daarna als klassenleerkracht van een klas die ik zes jaar heb mogen begeleiden. Vorig schooljaar ben ik Taalspecialist van de onderbouw geworden waar ik veel plezier aan beleef. Ik houd mij bezig met ons taalbeleid en ondersteun mijn collega’s bij de uitvoering hiervan. Ook was ik de vaste ‘vrijdagjuf’ van klas 4a van meester Jasper. Dit schooljaar sta ik voor het eerst niet voor een klas, maar zal ik individuele en groepjes leerlingen uit diverse klassen extra ondersteunen op het gebied van taal en rekenen. Weer een mooie nieuwe uitdaging!