Onderwijsondersteunend Personeel

 
 
 

Niels Schieman

Niels Schieman

Schoolleider

Na twee studies (Bosbouw en Internationale bedrijfskunde) heb ik jaren les gegeven in het hoger onderwijs. Later ben ik steeds meer in het management werk terecht gekomen. Vanuit mijn eigen vrijeschool achtergrond (Eindhoven) wilde ik graag professioneel bijdragen aan het vormgeven van dit mooie onderwijs en heb ik in 2012 de overstap gemaakt. Eerst op interim basis als schoolleider van de Zeister Vrije School en sinds augustus 2013 hier.

Therèse Jobse

Therèse Jobse

Office Manager en Kwaliteitsmanager

Ik ben sinds januari 2012 werkzaam als office manager op De Vrije School Den Haag. Naast ondersteunende werkzaamheden die ik verricht voor Niels, schoolleider, en voor alle overige collega’s, ben ik kwaliteitsmanager. Verder coördineer ik het aannamebeleid van de kleuters en ben ik verantwoordelijk voor het zij-instroomproces. Ik werk op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Mijn geboorte stad is Middelburg, in het mooie Zeeland. Als Zeeuws meisje heb ik een hele omweg gemaakt door Nederland, om vervolgens via Noordwijk, Amsterdam, Groningen, Zwolle en Almelo te belanden in Den Haag.

Shari Boelbaai

Shari Boelbaai

Facilitair medewerker

Ik ben geboren op Curacao en 5 jaar geleden heb ik me opnieuw gesetteld in Nederland. Ik ben moeder van een dochter. Vanaf augustus 2018 ben ik werkzaam op De Vrije School Den Haag en vind het heerlijk om na lange tijd weer aan het werk te zijn.

Ralph van den Heuvel

Ralph van den Heuvel

Congiërge

Ik ben nu ruim 10 jaar conciërge op De Vrijeschool Den Haag. Dit doe ik met veel plezier. Toen ik een jaar in dienst was heb ik de applicatiecursus gedaan. Een cursus om als reguliere leraar of ondersteunend personeel kennis te maken met de vrijeschoolpedagogie. Ik heb zelf geen Vrije School opleiding genoten en ik wilde daarom graag weten waarom wij hier bepaalde dingen deden. Voordat ik hier op school kwam werken ben ik werkzaam geweest bij Dräger. Ik ben opgeleid als timmerman en heb ook jaren lang in de bouw gewerkt.

Marc Kemper

Marc Kemper

Hovenier

Tekst volgt

Annemart Hoogland

Annemart Hoogland

Intern begeleider kleuterklassen

Tekst volgt

Soraya Saad

Soraya Saad

Onderwijs assistent

Tekst volgt