News

Sprookjescircus in Den Haag

In de laatste 2 weken van de (Haagse) zomervakantie vanaf 8 augustus t/m 21 augustus staat het sprookjescircus van Nicole et Martin in Den Haag. In deze twee weken geven ze 7 voorstellingen. Het wordt een mooie combinatie van hun oude bekende stukken en de gloednieuwe productie IJzeren Hans. The White tent wordt op het schoolplein van De Vrije School Den Haag aan de Abbenbroekweg 7 gebouwd,  omringd door de pipowagens waarin geleefd wordt.

Over Nicole & Martin

De acteurs en artiesten Nicole et Martin hebben in het jaar 1999 een onafhankelijke theater ensemble opgericht en produceren en spelen sindsdien hun eigen stukken. Hun wens is om zowel een nieuwe vorm van volkstheater te realiseren als een belevings- en ontmoetingsruimte voor alle mensen uit alle klassen van de samenleving te creëren.

Ze toeren met het mobile theater “The White Tent” door Europa en vertellen zo verhalen over mensen aan mensen. De basis hiervoor zijn de sprookjes van Grimm, die zij in een combinatie gieten van tekst, muziek, acrobatiek, poëzieen en gemaskerde spel. Het is doel om hun kunst voor een breed publiek toegankelijk te maken, daarom worden de stukken in verschillende talen opgevoerd. 

Speeldata

12 Aug 17:00 IJzeren Hans

13 Aug 17:00 De Bremer Stadsmuszikanten

14 Aug 11:00 Het meisje zonder handen

18 Aug 17:00 Het meisje zonder handen

19 Aug 17:00 IJzeren Hans

20 Aug 17:00 IJzeren Hans

21 Aug 11:00 Van de visser en zijn vrouw

Toegangsprijzen

Toegangskaarten te bestellen onder: www.nicole-et-martin.ch

€ 16,- Volwassene,

€ 14,- 65+/ studenten/ algemeen geldige kortingskaart,

€ 10,- Kinderen (tot 13)

Wij nodigen u hierbij van harte uit in The White tent om een van onze producties te bezoeken.

Nicole et Martin