News

Spetterend concert met toegift door het schoolorkest!

Na 9 weken repeteren met veel onderbrekingen van tweede paasdagen, pinksterdagen en de meivakentie zaten ze daar toch maar: 16 kinderen uit de klassen 4, 5 en 6. Ieder op zijn eigen instrument en op zijn eigen niveau.

We hebben drie leuke stukken gespeeld, die allemaal geschreven of aangepast waren voor deze groep kinderen. Want met 3 trompettisten, 2 saxofonisten tegen 1 violist en 1 cellist, 1 klarinet, 4 pianisten en 2 slagwerkers en 2 gitaristen moet je wel even goed nadenken wat er allemaal kan.

We hebben gespeeld voor een groot publiek (60 mensen in de grote zaal):  ouders, leerlingen, kinderen van de Sprank en docenten. Zo goed, dat er zelfs om een toegift werd gevraagd. En die kwam er: een speciale bewerking van Pirates Of The Carribean.

Voor het volgens schooljaar verwerken we de evaluatie en daarmee gaan we dan direct aan de slag. Want we willen graag meer spelen. En ook kinderen uit lagere klassen krijgen de kans met ons leuke orkest te mogen meedoen. Houd daarvoor de aankondiging in de gaten, of stuur alvast een mail naar: orkest@devrijeschooldenhaag.nl

Mirella