News

Het was weer een ouderwets geweldige Bazar…

Het was even spannend: komt er weer een Bazar op school. We moeten weer wat doen met z’n allen. Maar onbeschrijflijk is de inzet, de creativiteit en het doorzettingsvermogen waarmee zoveel ouders opnieuw een geweldige dag hebben neergezet.

Het was een groot feest zaterdag 7 november op de Abbenbroekweg.

Kabouterstad was weer om bij weg te dromen, het spookhuis was griezelig eng, onze poffertjes heerlijk, de bazartasjes erg handig en de grote zaal weer levendig en ouderwets muzikaal. De horeca buiten enorm gezellig om bij te praten met versgebakken pizza’s en koffie drinken onder het genot van de lekkerste taarten, broodjes, soepen en nog zoveel meer. Een waanzinnig compliment voor alle taartenbakkers dit jaar! Wat zijn er een enorme hoeveelheid lekkere, mooie taarten gemaakt in allerlei vormen!

De netto opbrengst van dit jaar bedraagt ca. 6.659,52 euro (de omzet was natuurlijk veel hoger). Een prachtig bedrag waarvoor dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze geweldige dag. Van de opbrengst komt o.a. een langgekoesterde wens in vervulling aangaande een speeltoestel in de peutertuin. Voor de overige wensen aangaande de ‘bazaropbrengst’ gaan wij in de komende tijd met de schoolleiding om de tafel zitten.

Nogmaals heel veel dank voor de inzet van zoveel ouders maar vooral ook extra hulde aan de alle bazarouders; 2handskleding- en speelgoedbeurs, de beheerders en verkopers van de consumptiekaarten, het circus, Paul voor het abseilen, de gymleraren, de prachtige muziek, de groente- en fruitkraam, de boekenkraam, het café Elfentuin, Rémy voor alle drukwerk waaronder de bazarposter; plattegronden en bewegwijzering, de vele vele vrijwilligers en

iedereen die we nu misschien zijn vergeten. Wat een goede sfeer en wat een positieve energie. Met enige weemoed maar vol vertrouwen dragen wij het stokje over aan de bazarcommissie van 2016 waar een ieder zich met goede ideeën natuurlijk voor kan aanmelden.

De bazarcommissie

Hennie, Rémy, Baafje, Maaike, Saskia, Fleur, Wouter en Michel;

en natuurlijk Yvonne Macrander.

 

Met vriendelijke groet

Namens de Bazar

Hennie