Blog

Maandbericht oktober 2016

SAMEN

Iedere dag opnieuw werken wij met hart en ziel aan ons ideaal: kinderen helpen zich te ontwikkelen tot zelfstandige, vrijdenkende mensen die naar hun mogelijkheden actief participeren in de maatschappij. Dat doen we door ieder kind, iedere dag opnieuw, met een open blik te ontvangen op school, vanuit het geloof dat elke dag nieuwe kansen en mogelijkheden biedt. We bieden uitdagingen op vele ontwikkelgebieden. We leven samen en zoeken samen, met vallen en opstaan. SAMEN, dat zijn de kinderen met elkaar, de kinderen met hun leerkrachten en hun ouders, ouders en leerkrachten en natuurlijk de leraren met elkaar.

En daarom spreken we elkaar de komende periode weer op de tafeltjes gesprekken, op ouderavonden en natuurlijk op onze mooie Bazar, die door jullie (ouders) samen wordt verzorgd! Klik hier voor de mooie Bazar flyer.

Samen dragen we ook de spirituele ondersteuning van onze school. Iedere zondag om 10.30 uur, verzorgt een groep leerkrachten de zogenaamde handelingen. Dit is een niet kerkelijke spirituele bijeenkomst ter verdieping van het religieuze gevoel. U bent daar altijd welkom om dit mee te maken en voor een goed gesprek na afloop.

Op dinsdag 22 november is er een informatiebijeenkomst over deze handelingen. Iedereen is vanaf 19:30 uur van harte welkom.

Niels Schieman