Blog

Maandbericht juni 2020

Beste ouders en verzorgers,

Nu we langzaam weer richting een normale situatie toegaan leek het ons een goed idee ook weer wat niet covid gerelateerd nieuws met jullie te delen middels een maandbericht. Eigenlijk hebben we gewoon een belangrijke oproep voor nieuwe MR leden. Er zijn al enkele kandidaten die zich spontaan hebben gemeld, maar als er meerdere kandidaten zijn dan valt er voor jullie ook wat te kiezen (letterlijk) binnenkort. Daarnaast een oproep om onze vrienden Nicole & Martin te supporten. Zij maken net als velen een moeilijke tijd door.

Met vriendelijke groet, Niels Schieman

Vacature Medezeggenschapsraad

De Medezeggenschapsraad is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. We hebben momenteel twee vacatures binnen de oudergeleding van de Medezeggenschapsraad. Voor meer informatie over deze vacature klik hier.

Hulp voor ‘Nicole & Martin’: ….doneer een kaartje….samen staan we sterk!

Misschien herinnert u zich het sprookjestheater en circus ‘Nicole & Martin’ uit Zwitserland? De witte tenten, de oude houten woonwagens, de rode vrachtwagens. Ooit geraakt door de humor, muziek, acrobatiek of verbeeldingskracht van hun opvoeringen? Zoals een vrije school het voor kinderen wenst! In 2015, 2017 en 2019 waren zij in Den Haag.

In mei 2020 zouden zij in Zaandam zijn …. ‘Nicole & Martin’ zijn met hun Europese tournee hard getroffen door de maatregelen i.v.m. het coronavirus. Op moment van vertrek voor de nieuwe tournee, viel in alle landen het leven stil, tot juli zal er geen voorstelling zijn. Ook de week in Zaandam eind mei kan niet doorgaan. Tot juli geen inkomsten …… daarom de oproep: Doneer één (of meer) van de 1200 kaartjes (4 voorstellingen) à € 16,- Ga naar de website www.vriendennicolemartin.nl en doe mee via de link ‘noodoproep’.

Zo staan ‘wij Nederlanders’ samen garant voor de week in Zaandam! Liever niet via iDeal betalen? Dan kunt u een donatie overmaken aan: Stichting Ultramarijn (kvk 41205864), banknummer NL71INGB0005012478 o.v.v. Vrienden Nicole Martin. Het gehele bedrag is voor ‘Nicole & Martin,’ samen zorgen wij voor hun inkomsten, zodat dit gezelschap in Nederland en door heel Europa hun voorstellingen kunnen blijven vertonen en hun circusachtige bestaan kunnen blijven delen met jong en oud. Samen zijn we sterk, helpt u mee? Doneer een kaartje! Heel hartelijk dank!

Als ‘Vrienden Nicole & Martin’ hopen wij, ook na corona-tijden, scholen te helpen om dit theatergezelschap een plek te geven, zodat zij hun voorstellingen aan zoveel mogelijk (vrije school) kinderen, ouders en andere vrienden kunnen laten zien. Zie voor meer informatie: www.vriendennicolemartin.nl

Vrienden van ‘Nicole & Martin.’