Blog

Maandbericht jaarafsluiting 2016

Studiedag na de voorjaarsvakantie verplaatst naar 24 maart!
Afgelopen week hebben we besloten om onze studiedag van maandag 6 maart 2017 voor de onderbouw (dus niet voor de kleuters, deze gaat gewoon door) te verplaatsen naar vrijdag 24 maart 2017. Op 24 maart zullen we een studiedag bijwonen rondom bewegen en autonomie. Gelieve hier rekening mee te houden. Mocht u hierdoor in de problemen komen met uw vakantieplanning van de voorjaarsvakantie, dan hoor ik dat graag voor 13 januari. Wij zullen dan een oplossing aanbieden. – Niels Schieman

 

Aanbod ondersteuning bij scheiding van ouders
Een scheiding is voor veel kinderen een onverwachte, overweldigende en ongewenste ervaring. In 2017 maakt de gemeente Den Haag het mogelijk hulp te bieden aan kinderen, ouders en professionals die te maken hebben met een scheiding. Mocht u hier interesse in hebben klik dan hier . Let op: de bijeenkomsten voor kinderen starten al in januari, dus als u er gebruik van wilt maken dient u zo snel mogelijk te reageren.

 

Kind ziek, stuur een email?!
Als je kind ziek is stuur je in het vervolg een email naar: basisschool@devrijeschooldenhaag.nl. Vermeld dan voor- en achternaam van je kind en de klas waar uw kind zit. Hartelijk dank.