Blog

Maandbericht april 2017

Zonnepanelen
Heeft u de dakwerker al bezig gezien? De komende twee weken wordt het dak voorbereid voor de zonnepanelen. Na de vakantie is er nog ongeveer twee weken werk en dan is de installatie bedrijfsklaar. Zodra we een exacte datum (tweede helft mei) hebben zullen we u uitnodigen om samen de inbedrijfsstelling mee te maken. Alle leerkrachten hebben plannetjes om op een passende manier aandacht te geven aan deze bijzondere gebeurtenis.

Ondertussen blijf ik alle sympathisanten uitnodigen om de school te helpen bij de financiering van deze installatie. De zesde klassen brachten met de Paasmarkt al vast €400 in het laatje wat verdubbeld wordt tot €800 door het Fonds tot Steun. Overigens bracht die Paasmarkt ook nog eens €555 op voor giro 555! Hier meer informatie over deze Sponsoractie zonnepanelen .

 

Ouderonderzoek
Uw mening doet ertoe. Om systematisch in beeld te krijgen hoe u tegen verschillende aspecten van de school aankijkt, is het belangrijk om uw mening te geven via het ouderonderzoek dat momenteel loopt. U heeft emails ontvangen met een uitnodiging daar aan deel te nemen. In overleg met DUO-onderwijsonderzoek hebben wij besloten om de vragenlijst nog een week langer open te laten staan, dus tot vrijdag 28 april. Als u de vragenlijst nog niet heeft ingevuld ontvangt u aanstaande maandag een laatste reminder. Afgelopen dinsdag lag de respons pas op 30%, met zulke betrokken ouders als u ga ik ervan uit dat dit veel hoger kan. Overwin uw weerstand tegen “weer een enquête!” en help ons om scherp in beeld te krijgen waarop we ons moeten verbeteren. In juni volgt een uitgebreide terugkoppeling van de resultaten in het maanbericht.