Leermiddelen

Voor leerlingen van klas 1 t/m 6 worden de meeste leermiddelen door de school verstrekt. Hieronder vallen ook de schoolagenda’s voor klas 5 en 6 en de vulpennen van de derde klas. Voor de vulpennen vraagt de school een bijdrage aan de ouders.

Zelf aan te schaffen

Euritmieschoenen

Alle leerlingen van klas 1 t/m 6 dienen euritmieschoenen te hebben, met een dunne antislipzool, voorzien van hun naam. Deze euritmieschoenen zijn via de school te verkrijgen (€ 8,50). Leerlingen kunnen bij de euritmieleraren deze schoenen aanschaffen.

 

Choroi fluit

Alle leerlingen van de tweede klas krijgen na de kerstvakantie een Choroi fluit. We vragen aan de ouders om deze aan te schaffen voor € 50,- (winkelwaarde € 72,-). De school doet een bijdrage van € 15,- per fluit. Deze fluit is dan eigendom van het kind. Eventueel kunnen ouders gespreid betalen (5 x € 10,-)

Kinderen van ouders die niet kunnen of willen investeren in de fluit krijgen een leenfluit van school. Die moet dan wel aan het einde van de zesde klas worden ingeleverd. Eventueel kan de fluit ook later in de schoolcarrière alsnog voor € 50,- worden aangekocht (als er bijvoorbeeld wel weer voldoende financiële ruimte voor is).

 

Gymkleding

Van de derde klas af is het dragen van gymnastiekkleding verplicht (korte broek, T-shirt en gymschoenen). Gymschoenen met zwarte of blauwe zolen zijn niet toegestaan omdat die strepen geven op de vloer van de gymzaal.