Events

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sprookjescircus Nicole et Martin bij ons op het schoolplein

15 juni 2015 - 21 juni 2015

In de week van 15 t/m 21 juni 2015 krijgen wij bezoek van het sprookjescircus Nicole et Martin uit Zwitserland. Zij zullen hun prachtige tent opzetten op ons schoolplein en in deze week een aantal optredens verzorgen.

Twee hiervan zijn tegen een sterk gereduceerd tarief voor onze leerlingen. Op donderdag 18 juni is er een opvoering voor de klassen 1 t/m 5 en op vrijdag 19 juni is er een opvoering voor onze zesde klassen. De zesde klassen van Wonnebald en Widar zijn dan ook uitgenodigd samen met de zevende klassen van de Waalsdorperweg. Deze voorstellingen vinden plaats tijdens de schooluren.

Het is een professioneel circus waar ongeveer 15 mensen hun broodwinning uit halen. De optredens zijn daarom niet kostenloos en het is helaas voor school te duur om deze optredens zelf te bekostigen. Wij willen u daarom vragen om een bijdrage van € 6,- per kind (ouders met een Ooievaarspas betalen € 3,- per kind) in een gesloten enveloppe mee te geven aan uw kind (graag met naam van kind op enveloppe). De klassenleerkrachten zullen deze verzamelen. Wij vertrouwen hierbij op uw begrip en medewerking. Overigens zullen alle kinderen uit de klassen 1 t/m 6 sowieso het optreden mogen bijwonen!

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni zijn er nog twee andere voorstellingen tegen het normale tarief. Die voorstellingen zijn openbaar. Kaartverkoop daarvoor is aan de kassa van het circus.

Wij vinden het een eer dit gerenommeerde circus bij ons op bezoek te hebben en zijn zeer verheugd dat we onze leerlingen deze bijzondere ervaring kunnen meegeven!

Meer informatie over het circus kunt u vinden op: http://www.typo3.nicole-et-martin.ch/index.php?id=9 of bekijk de flyer: NicoleMartin_Flyer

 

Gegevens

Begin:
15 juni 2015
Einde:
21 juni 2015
Evenement Categorie: