Events

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NLDoet

10 maart 2017 @ 09:00 - 12:00

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. 

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Hoe kunt u meedoen?

Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 10 en 11 maart 2017 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

De afgelopen editie waren zo’n 350.000 Nederlanders actief bij ruim 9.200 klussen en activiteiten. Wij verwachten dit jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Uw inzet is dus hard nodig en zeer welkom! Interesse om u aan te melden, geef je dan op als vrijwilliger.

Wil je als vrijwilliger je opgeven voor onze klus?

Gegevens

Datum:
10 maart 2017
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie: