Events

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst nieuwe ouders

19 juni 2017 @ 19:30 - 21:15

Uw kind aanmelden voor de kleuterklas

Wanneer u overweegt om uw kind aan te melden voor de kleuterklas (groep 1), komen wij via het informatieformulier graag met u in contact om u meer informatie te geven over onze school en om de aanmeldings- en toelatingsprocedure te starten. U krijgt bij de informatiebijeenkomst een code waarmee u uw kind bij ons kunt aanmelden met het leerlingformulier. Wanneer een van uw kinderen reeds is ingeschreven, kunt u contact opnemen met Helma Blommaert om de aannameprocedure direct te starten.

Afspraken rondom de Eenaanmeldleeftijd

Afspraken rondom aanmeldingen binnen de gemeente Den Haag gelden voor kinderen die geboren zijn op of na 1 oktober 2012 en naar groep één van een Haagse basisschool willen gaan.

Ouders van Haagse kinderen krijgen een brief over aanmelden bij een basisschool als hun kind ongeveer 11 maanden oud is. U heeft tot 30 september van dat kalenderjaar de tijd om uw kind aan te melden. U hoort uiterlijk voor 21 oktober of uw kind voorlopig is toegelaten of helaas is uitgeloot.

Kinderen uit andere gemeenten en het buitenland kunnen zich gewoon aanmelden. Dan moeten ze wel één jaar oud zijn. Ook zij krijgen voor 21 oktober bericht over hun aanmelding.

Mocht u meer informatie willen lezen over de eenaanmeldleeftijd, ga dan naar de website.

Aannamebeleid

De afgelopen jaren hebben zich wachtlijsten gevormd omdat er meer aanmeldingen waren dan het aantal beschikbare plaatsen van 60 leerlingen per schooljaar.

Wij hanteren bij over-inschrijvingen een voorrangsregel voor broertjes en zusjes van kinderen die reeds op school zitten of zijn toegelaten.

Gegevens

Datum:
19 juni 2017
Tijd:
19:30 - 21:15
Evenement Categorie: