Events

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BAZAR deze komt te vervallen en zal hoogstwaarschijnlijk een lente bazar worden

7 november 2020 @ 10:00 - 16:00

Beste ouder(s), verzorger(s),

Zoals al in het nieuwsbericht van Niels aangekondigd zal de Bazar dit jaar niet in november plaatsvinden, maar in het voorjaar waarschijnlijk op 20 maart 2021.
Als Bazarcommissie staan we te trappelen om er weer een succes van te maken, maar dat kan vanzelfsprekend niet zonder jullie hulp!
Zo zijn we nog op zoek naar een commissielid dat de financiën op zich wil nemen, alle andere werkzaamheden zijn inmiddels verdeeld binnen de huidige commissie.
Daarnaast hebben we zoals ieder jaar jullie hulp nodig om bijzondere activiteiten te bedenken waar onze kinderen graag naartoe gaan, rekening houdend met de beperkte ruimte binnen (alleen de benedenverdieping) en juist meer gebruik makend van de ruimte buiten; we zullen de activiteiten nu eenmaal moeten aanpassen op de huidige situatie. Ook vragen we jullie zoals ieder jaar om taarten te bakken en te helpen bij de catering.
Graag komen we in contact met een commissielid dat zich verantwoordelijk wil stellen voor de financiën en horen we graag wie de contactouders van alle klassen zijn zodat we via hen de activiteiten kunnen doornemen en vaststellen.
Maart 2021 klinkt erg ver weg maar we willen als Bazarcommissie graag na de herfstvakantie voor het eerst bij elkaar komen dus het zou heel fijn zijn als voor die tijd de reacties binnenstromen in onze mailbox via bazar@devrijeschooldenhaag.nl, of jullie ons persoonlijk aanspreken op het schoolplein.
Hartelijke groeten,
de Bazarcommissie 2020/2021
Adita, Femke, Marcha, Rineke, Iris

Gegevens

Datum:
7 november 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie: