De Seizoener

De Seizoener

Twee maal per jaar verschijnt ons tijdschrift Seizoener. Deze wordt kosteloos verdeeld onder de gezinnen van zowel de onderbouw als de bovenbouw. Seizoener is een onafhankelijk tijdschrift waarbij het midden katern door de school wordt ingevuld. Hiermee willen we laten zien wat er in en rondom de scholen leeft. Daarnaast biedt het ruimte aan eigentijdse, inspirerende artikelen, gerelateerd aan de antroposofie en het opgroeiende kind in het bijzonder. Adverteerders maken het mogelijk dat Seizoener minimaal twee maal per jaar gratis kan worden verspreid.

U kunt hier onze vorige edities lezen:

Adverteren

Adverteren in Seizoener betekent in contact komen met je doelgroep; voornamelijk bewuste consumenten, geïnteresseerd in de antroposofie en de vrijeschool in het bijzonder. Deze doelgroep streeft naar een bewuste levensstijl waarin ze zich richt op zaken als duurzaamheid, biologisch (dynamische) voeding, verantwoorde kleding, houten speelgoed, natuurlijke verzorging, opvoeden, gezondheid van lichaam en geest, kunst en cultuur en literatuur. Kortom mensen die belangstelling hebben voor natuurlijke producten en zingevende diensten en hier graag van op de hoogte worden gebracht.

Bent u, of kent u de ondernemer met interesse voor adverteren stuur dan een mail met uw contactgegevens aan Therese Jobse. Zij zal dan contact met u opnemen en alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven met u bespreken.

Bekijk ook de Facebook pagina.

 

Vier keer per jaar de Seizoener?

Omdat onze school in het najaar en het voorjaar de Seizoener (gratis) verspreidt onder de ouders, heeft de Seizoener nu een speciaal abonnement geopend voor ouders. U kunt er nu voor kiezen om – op eigen naam en rekening – ook het zomer- en winternummer thuis te ontvangen (zonder schooleigen middenkatern). Uiteraard krijgt u korting op dit abonnement, u betaalt dan € 12,50 i.p.v. € 17,50 voor deze 2 nummers. Klik hier  voor meer informatie.